Ulaznice.hr

Natrag
TERE I LUCE
TERE I LUCE
DATUM, VRIJEME:
12.06.2024., 21:00h
LOKACIJA:
Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik
CIJENA ULAZNICA:
18 €
ORGANIZATOR:
UMJETNIČKA ORGANIZACIJA PLANET ART
Slobodna mjesta:
288

Popis prodajnih mjesta

Hit komedija „Tere i Luce“ 10., 11. i 12. lipnja dolazi u Kino Slavica

 

Igraju: Anja Šovagović-Despot i Nataša Janjić_Medančić

Režija: Marko Torjanac

 

Urnebesna komedija „Tere i Luce“ Kazališta Planet Art, u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, dolazi u Kino Slavica 10., 11. i 12. svibnja u 21 sat.

Ova komedija, u režiji Marka Torjanca, publiku ostavlja bez daha svojim intenzivnim tempom, urnebesnim situacijama u kojima se naše junakinje nalaze te neočekivanim obratima kao u najboljim krimićima. Priča je to o dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i promijeniti svoj život, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen.

Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti kao i sva jutra prije njega, ali nakon tog dana više ništa nije bilo isto. Tere i Luce donose potpuno neuobičajenu odluku koja ih vodi u kovitlac događanja koji će zauvijek promijeniti njihove živote.

„Tere i Luce“ je neodoljiva crna komedija s elementima burleske, ali i krimića, trilera, drame i satire te kroz obilje humora progovara o nama danas.

Predstava je odmah na premijeri u siječnju ove godine u „Gavelli“ izazvala ovacije i ogroman interes publike te se za nju traži karta više gdje god da se izvodi.

Za sve ljubitelje dobre komedije, ova predstava je prava kazališna poslastica koju će poželjeti pogledati više nego jedanput.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajnama kina.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ljetno Kino Slavica
ADRESA:
Branitelja Dubrovnika 42
MJESTO:
Dubrovnik

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica