Ulaznice.hr

Natrag
RADE ŠERBEDŽIJA & Zapadni kolodvor - Ne okreći se sine
RADE ŠERBEDŽIJA & Zapadni kolodvor - Ne okreći se sine
DATUM, VRIJEME:
27.10.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
160kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1242

Glumačka legenda i svestrani umjetnik dolazi u Lisinski u pratnji Zapadnoga kolodvora s novim pjesmama i starim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru.
 
Naš proslavljeni glumac, pjesnik i glazbenik krajem prošle godine objavio je album Ne okreći se, sine na kojem je sudjelovala ekipa sjajnih glazbenika koju čine Mario Igrec (gitara), Dario Hleb (bas gitara), Borna Šercar (bubnjevi), Antun Stašić (violina, prateći vokal), Marjan Krajna (harmonika) i gost Dado Marinković (bubnjevi). 
 
Autorski doprinos ovom albumu dali su i drugi vrhunski glazbenici poput Miroslava Tadića, Damira Urbana, Elvisa Stanića, Ante Gele, Tavitjan Brothers te Huseina Hasanefendića Husa, koji je autor prvog singla Eto pjesma, a i sam Šerbedžija stavio je autorski potpis na pjesmu Šeherezada, koju je posvetio prerano preminulome slovenskome kazališnom redatelju Tomažu Panduru. Naslovnu pjesmu albuma, naslovljenu prema kultnome Bauerovom filmu iz 1956. godine, Šerbedžija je napisao još 1989. godine na glazbu Gabora Lengyela, a Mario Igrec napravio je novi aranžman. 
 
Na album su uvrštene i dvije suradnje: s Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pjesmi Otkako te ne volim te s Darkom Rundekom u njegovoj pjesmi Na nešto me sjeća taj grad, koju su prethodno obojica snimili s Arsenom na njegovu albumu Dueti-Dueli iz 2006. godine. 
 
Šerbedžijini nastupi uvijek su intimne glazbeno-scenske avanture posebnog senzibiliteta ispunjene vrhunskom glazbom i dubokim emocijama koji ne blijede u sjećanjima onih koji su ih doživjeli.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica