Ulaznice.hr

Natrag
KONCERT "PERPETUUM JAZZILE"
KONCERT "PERPETUUM JAZZILE"
DATUM, VRIJEME:
08.11.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
160/180/200kn
ORGANIZATOR:
MUSIC TIME D.O.O.
Slobodna mjesta:
647

ULAZ MOGUĆ UZ COVID POTVRDU ILI UZ BESPLATNO BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE KOJE ĆE SE VRŠITI U PREDVORJU LISINSKOG.

PERPETUUM JAZZILE, svjetska vokalna ekstaza, vraća se u Zagrebu u KD „Vatroslav Lisinski , 8. studenog 2021.

Slovenska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i  najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu, a u Zagreb stižu 08. studenog.

Omiljeni od kritike, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji I širokoj  paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, a među kojima se nalaze  – pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno I brojni drugi.  

Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi.

Na koncertima Perpetuum Jazzile, publika dobiva jedinstvenu glazbu, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su također privukli mnoge renomirane glazbenike širom svijeta, ali Perpetuum Jazzile su uvijek dali energiju i snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa.

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo sa grupom (pod imenom Gaudeamus) izvođenjem zahtjevnih jazz vokalnih ansambala.

Danas je Perpetuum Jazzile poznat kao najpopularniji vokalni orkestar na YouTube-u, gdje sa svim pjesmama (i pjesmom "Afrika" u prvom planu) već́ prelazi 50 miliona pregleda. Video snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzile-a također su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspjeh Afrike Viktor je dobio specijalna dostignuća u 2008. godini.

Perpetuum Jazzile nastupaju već godinama širom svijeta, no ponovo dolaze u ZAGREB:

Jako se radujemo da ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku sa našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u KD V. Lisinski. Sigurni smo da će 8. studenog biti velika zabava za nas na pozornici  i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno“! - poručuju članovi Perpetuum Jazzile.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu dvorane te je potpuno besplatno. 


SLUŽBENO PRIOPĆENJE O PROCEDURI ULASKA I „COVID POTVRDAMA“

ZA NADOLAZEĆE KONCERTE U ORGANIZACIJI TRVTKE MUSIC TIME

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na koncertima u Lisinskom, uz kupljenu ulaznicu, ulaz je moguć samo i isključivo uz jedno od navedenog:

  • Covid potvrdu ILI
  • Potvrdu o cijepljenju ILI
  • Potvrdu o preboljenju ILI
  • Potvrdu o testu ne starijem od 48 sati ( PCR ili Antigenski test)

                        ODNOSI SE NA EVENTE U K.D. LISINSKI

  • 22. 10. 2021. u 19:30 h- koncert “ROCK THE OPERA“
  • 02. 11. 2021. u 20h- koncert “BOŽO VREĆO“
  • 08. 11. 2021. u 20h- koncert “PERPETUUM JAZZILE”
  • 14. 12. 2021. u 20h- koncert “CRVENA JABUKA”

 

Hvala unaprijed,

Music Time team!

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica