Ulaznice.hr

Natrag
SERGEJ ĆETKOVIĆ - KOFER
SERGEJ ĆETKOVIĆ - KOFER
DATUM, VRIJEME:
20.12.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
150/170/200/250kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
47

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu. 
 
Sergej Ćetković se vraća u Zagreb svojim brojnim vjernim obožavateljima! 
"Iznimno sam sretan što se ponovno vraćam na tu prekrasnu pozornicu i u cijenjenu koncertnu dvoranu jer smo se  tamo posljednji put osjećali sjajno! Publika i koncerti u Lisinskom ostali su mi u najljepšem sjećanju", rekao je Ćetković s veseljem najavljujući ovaj koncert.  
Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Dosad je mnogo puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom. 
Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina oduševljava svojom karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama. 
"Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu", iskren je Sergej.
Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite. 
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću digitalnu COVID potvrdu, ne kupujte ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica