Ulaznice.hr

Natrag
ZORAN PREDIN- GASTARBAJTER TRUBADUR
ZORAN PREDIN- GASTARBAJTER TRUBADUR
DATUM, VRIJEME:
03.03.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
120/150/180/210kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1646

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog
 
Prije dvije godine rasprodanim je koncertom upravo u Lisinskom proslavio 40 godina uspješne karijere, u ožujku 2020. predstavio se u posebnom izdanju uz Zagrebačku filharmoniju, a ovim koncertom miljenik zagrebačke publike Zoran Predin još će jednom potvrditi status jednog od najznačajnijih glazbenika u regiji. 
Kantautor, pjesnik, pisac, autor filmske i kazališne glazbe, osnivač kultnog benda Lačni Franz, covid-stanku od koncerata iskoristio je za snimanje novog albuma Gastarbajter trubadur / Takšnih več ne delajo, koji je na streaming servisima objavljen u hrvatskoj i slovenskoj verziji. Album će se u fizičkom obliku naći samo kao ekskluzivno vinilno izdanje. 
Na pitanje zašto se osjeća kao gastarbajter trubadur i zašto je upravo tako nazvao novi album, Predin odgovara: Srećom, pajkice više nisu obavezni dio garderobe modernih trubadura, dok je sve drugo ostalo gotovo isto. Pogotovo u smislu da mjesto gdje izvadim gitaru i zapjevam postaje moj privremeni dom, a ja gastarbajter. O tome pjeva naslovna pjesma. Rođen sam za život na bini
Na koncertu će nastupiti uz Tonči Grabušić Quintet, a kao gosti nastupit će Damirov Django Group.
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica