Ulaznice.hr

Natrag
FESTIVAL ŠANSONE "ZVONIMIR GOLOB"
FESTIVAL ŠANSONE "ZVONIMIR GOLOB"
DATUM, VRIJEME:
21.02.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Mala dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
UDR.HRV. BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA 91.
Slobodna mjesta:
136

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.
 
Jednom od najvećih hrvatskih pjesnika ljubavi, Zvonimiru Golobu (Koprivnica, 19. veljače 1927. - Zagreb, 1. lipnja 1997.), koji je uz ostalo bio i osnivač Zagrebačke škole šansone, autor brojnih stihova i pjesama, od kojih je najviše uglazbio Arsen Dedić, posvećen je i Festival šansone „Zvonimir Golob“ na kojem će u njegovu čast i slavu poznati glazbeni umjetnici izvesti niz pjesama i na taj se način prisjetiti njegova bogatog i raznovrsnog djelovanja. 
 
Ranijih godina festival se održavao u njegovu rodnom gradu, a ovo je prvi puta da se organizira u Zagrebu, gdje je godinama živio i radio.
Bit će to večer ljubavi, odnosno sjećanja na barda hrvatske poezije i šansone.  
 
Sudjeluju:
Ranko Boban, Mladen Burnać, Darko Domijan, Ksenija Erker, Juraj Galina, Boris Ćiro Gašparac, Nino Golob, Hrvoje Hegedušić, Ženski vokalni sastav Ive, Toni Janković, Paula Jusić, Zrinko Kapetanić (recitator), Vladimir Kočiš-Zec, Zdenka Kovačiček, Željko Krušlin - Kruška, Željka Marinović, Mladen Medak - Gaga, Gabi Novak, Ivica Pepelko, Miroslav Škoro, Mirko Švenda-Žiga, Miro Ungar, Kostadinka Velkovska, Alka Vuica, Jasna Zlokić, Dražen Žanko. 
Voditelji:
Kostadinka Velkovska i Goran Grgić
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica