Ulaznice.hr

Natrag
MIRO UNGAR & ORIDANO GYPSY JAZZ BAND - 65 GOD KARIJERE,GOŠĆA: TEREZA KESOVIJA
MIRO UNGAR & ORIDANO GYPSY JAZZ BAND - 65 GOD KARIJERE,GOŠĆA: TEREZA KESOVIJA
DATUM, VRIJEME:
02.05.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Mala dvorana
CIJENA ULAZNICA:
130kn
ORGANIZATOR:
UDRUGA ALL STARS
Slobodna mjesta:
250

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan održavanja programa od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog.  
 
Naš legendarni glazbenik obilježit će 65 godina profesionalne karijere u Maloj dvorani, za koju ga veže toplo sjećanje na nezaboravni koncert koji je prije 9 godina održao s pokojnim gitaristom Damirom Kukuruzovićem i njegovom Django grupom.
 
Miro Ungar će se s Oridano Gypsy Jazz Bandom vratiti u čarobni svijet gypsy jazza, te će, osim svjetskih standarda toga žanra, izvesti i nekoliko svojih starih uspješnica obrađenih u tom stilu. 
 
Posebna draga gošća bit će mu Tereza Kesovija, koja se u tome žanru odlično osjeća i koja će zasigurno oduševiti publiku s par pjesama koje rijetko izvodi na svojim koncertima.
 
Umirovljenici pri kupnji ulaznice ostvaruju popust od 20 %. Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.).

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica