Ulaznice.hr

Natrag
BRANIMIR NORAC: OTVORITI KRLETKU
BRANIMIR NORAC: OTVORITI KRLETKU
DATUM, VRIJEME:
16.12.2021., 20:00h
LOKACIJA:
MM Centar( Studentski centar u Zagrebu, Savska 25)
CIJENA ULAZNICA:
50kn
ORGANIZATOR:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
Ostalo:
Cijena ulaznice je 50 kuna. Studenti i umirovljenici popust od 50% mogu ostvariti isključivo na blagajni Teatra &TD. Blagajna radi od 11:00 do 13: 00 te dva sata prije početka predstave / koncerta.
Slobodna mjesta:
32

Branimir Norac je klarinetist, multi-instrumentalist i kompozitor koji u svom radu isprepliće utjecaje različitih glazbenih stilova pa se tako u njegovoj glazbi mogu čuti utjecaji minimalizma, elektroničke, ambijentalne, folklorne ali i pop glazbe.

Na koncertu 16. prosinca u MM centru izvest će nam svoje kompozicije za klavir i klarinet solo. Koncert počinje u 20:00.

Naslov koncerta nadovezuje se na kompoziciju Krletka za proljeće, koju je Branimir napisao prije tri godine uglazbljujući svoje dnevničke zapise. Radilo se o procesu prebacivanja latiničnog pisma u brajevo, a zatim uglazbljivanja točkica brajevog pisma kako bi se od jezičnog značenja dobilo glazbeno. Na taj način Branimir je pokušao sačuvati doživljaj jednog osobnog perioda, konzervirati ga u kapsulu umjetnosti. Krletka je propitivala umjetnost kao zapis unutrašnjeg vremena, emocionalnog odraza unutar nekog perioda i mogućnost komuniciranja unutrašnjeg stanja s drugima. 

 
Otvoriti krletku značilo bi otvoriti se novom, dopustiti gledati stvari novim očima, otisnuti se u avanturu.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Studentski centar
ADRESA:
Savska cesta 25, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica