Ulaznice.hr

Natrag
8. SIJEČANJSKA AKCIJA E.Ionesco: KRALJ UMIRE
8. SIJEČANJSKA AKCIJA E.Ionesco: KRALJ UMIRE
DATUM, VRIJEME:
23.01.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana Teatra &TD
CIJENA ULAZNICA:
kn
ORGANIZATOR:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
Ostalo:
Tijekom ove akcije NEMA DODATNOG POPUSTA za studente, umirovljenike i članove raznih umjetničkih udruženja te sindikata koji bi inače imali mogućnost ostvarivanja popusta.
Nema ulaznica u online prodaji.

8. Siječanjska akcija održat će se od 11. do. 31. siječnja u Teatru &TD. Jedinstvena cijena ulaznice je 25 kuna. Tijekom ove akcije NEMA DODATNOG POPUSTA za studente, umirovljenike i članove raznih umjetničkih udruženja te sindikata koji bi inače imali mogućnost ostvarivanja popusta.

OBAVIJEST O COVID POTVRDAMA


Za posjetitelje programa Kulture SC u svim službenim prostorima SC-a (Teatar &TD, Galerija SC, MM centar, Kino Forum, Kino SC….) od danas (16.11.) stupa na snagu Obveza predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (preboljenje, cijepljenje, cijepljenje jednom dozom), negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati), uz identifikacijsku ispravu.

Odluka se NE primjenjuje na studente i učenike prilikom boravka u prostorima Studentskog centra.

Odluka se NE primjenjuje na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći pohoditi programe koji se održavaju u službenim prostorima SC-a, odnosno predstave, izložbe, koncerte, projekcije i sl. te za iste mogu ostvariti povrat novaca na mjestima gdje su ih i kupili (ulaznice.hr, blagajna &TD-a i prodajna mjesta ulaznice.

Ivan Planinić - režija i adaptacija
Maja Marjančić - scenski pokret
Petra Pavičić - scenografija i kostimografija
Ivan Lušičić Liik - oblikovanje svjetla i projekcija
Nikša Marinović - skladatelj

Luka Gamulin - oblikovanje zvuka  

Igraju:
BERENGER PRVI: Domagoj Janković
KRALJICA MARGARETA: Dajana Čuljak
KRALJICA MARIJA: Nika Barišić
DOKTOR: Luka Bulović
JULIJA: Anica Kontić
STRAŽAR: Ivan Pašalić

Šezdeset godina nakon svog nastanka te unatoč svojoj neskrivenoj apsurdnosti, Ionescova apokaliptična i makabrična tragikomedija i dalje zvuči i izgleda jednako suvremeno, ali i začuđujuće realistično. Iako se rupa neobično brzo širi i svi drugi znakovi bez sumnje pokazuju da je kucnuo njegov čas, kralj Berenger Prvi i dalje odbija prihvatiti činjenicu da će do kraja predstave  umrijeti. Kako zajedno sa sobom u ponor nepovratno ne bi povukao i ono malo što je preostalo od njegova opustošena  kraljevstva, dvije kraljice,  Marija i Margareta, kraljev Doktor, sluškinja Julija i dvorski Stražar, priređuju posmrtnu ceremoniju koja bi kralja Berengera napokon trebala osloboditi straha od smrti.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kazalište teatar ITD
ADRESA:
Savska cesta 25
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica