Ulaznice.hr

Natrag
BUBAMARAC
BUBAMARAC
DATUM, VRIJEME:
25.09.2021., 11:00h
LOKACIJA:
Zagrebačko kazalište lutaka
CIJENA ULAZNICA:
kn
ORGANIZATOR:
ZKL
Ostalo:
OBAVIJEST: Ulaznice u dvorani neće biti numerirane. Bit ćete smješteni prema propisanom razmaku i preporukama HZJZ.Ulaznice kupljene putem interneta molimo podići na blagajni prije predstave.
Nema ulaznica u online prodaji.

Sve je počelo od Zvonimira Baloga, utemeljitelja suvremene hrvatske poezije za djecu. Od šezdesetak knjiga koje je ostavio iza sebe, najveći dio opusa pripada upravo književnosti namijenjene najmlađima. Generacije su odrastale uz Balogove stihove, a u zbirci "Zlatna nit" iz 1978. nalazi se i pjesma Nije lako Bubamarcu koju je 1981. uglazbio Arsen Dedić. I ostalo je povijest. Ljubavna iskušenja mladog Bubamarca već 38 godina pripadaju u antologiju pjesama za mališane (i one koji se tako osjećaju) kao nezaobilazan refren mnogih djetinjstava.

Priča koju je Balog satkao u nekoliko jednostavnih stihova i opjevao Arsen, jedna je od onih životnih, jednako primjenjiva i na odrasle što je obilježje svakog klasika. Potraga za pravom ljubavlju i prepoznavanje iste jedna je od temeljnih ljudskih težnji i čežnji pa tako nije čudno što je Bubamarac poslužio kao sjajan predložak i za kazališnu predstavu.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Zagrebačko kazalište lutaka
ADRESA:
Ulica baruna Trenka 3
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica